Info

Blått Snack

Blått Snack från SkåneSport.se
RSS Feed
2023
February


2021
December
November
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: May, 2018
May 29, 2018
Han är finnen med ett stort himmelsblått hjärta som under tiden  i Malmö FF blev en av supportrarnas favoritspelare. Håret är något kortare än när hans spelade i MFF, men leendet och glimten i ögat finns fortfarande där. I avsnitt 122 av Blått Snack möter du Markus Halsti. Det blir snack om guldfirande i Danmark (Markus nyligen dansk mästare med FC Midtjylland), Sverige och Finland. Vad betyder staden, klubben och supportrar för Markus som spenderade över sju år i Malmö? Vi snackar landslag, fotboll i USA (Markus lirade ju ett år i DC United efter han lämnade MFF och om eventuella klubbadress efter kontrakt med Midtjylland går ut i sommar. Familjeliv och Legoland dyker också upp i avsnittet. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
May 22, 2018
Sedan många år har Malmö FF haft ett samarbete med sportföretaget Puma som levererat matchkläder, skor och merchandise till föreningen. I veckans avsnitt av Blått Snack möter du den himmelsblå marknadschefen för Puma, Rutger Hagstad. Vi får reda på hur processen med att ta fram tt nytt matchställ går till, hur man blir en Puma atlet eller förening. Snyggaste resp fulaste matchstället genom åren avhandlas och vi får även en liten hint om hur nästa års matchställ kan komma att se ut. Ciceroner vid sidlinjen som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
May 17, 2018
Kaotiska veckor för Malmö FF - finalförlust mot Djurgården i Svenska Cupen, dåliga start på allsvenska  säsongen. Droppen som fick bägare att rinna över var förnedrande förlusten mot tabelljumbon Trelleborg som gjorde att ett tränarbyte var oundvikligt. Blått Snack pratar denna vecka med Håkan Jeppsson, ordförande i Malmö FF Det blir snack om tränarbyte, spelartruppens sammansättning, rekrytering av ny tränare. Realistiska mål för föreningen vad som är kvar av säsongen. Det blir även snack om vikten av att bryta en negativ trend, om frekventa tränarbyten. Hur ser rekryteringsprocessen ut för ny tränare och när är denne på plats. Detta och mycket mer får du svar på när Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner möter MFF:s ordförande Håkan Jeppsson.
May 8, 2018
Landskrona killen som i mitten på 80-talet tog steget in i de himmelsblå leden och som var med om att vinna Svenska Cupen sista gången det begav sig, 1989 mot Djurgården. I veckans avsnitt möter du killen som dessutom gjorde mål i den matchen, Jocke Nilsson. Det blir såklart minnen från matchen 1989(som för övrigt slutade 3-0 till de himmelsblå) och snack om Cupens betydelse nu som då. Vi snackar om hur dåtidens MFF från 89 hade stått sig mot dagens trupp. Domarinsatser och MFF:s ungdomsverksamhet (som Jocke jobbar med idag) är också saker som dyker upp i veckans avsnitt. Ccieroner som vanligt, Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
May 1, 2018
Han är en av Malmö FF:s två danskar och han är en av allsvenskans två danskar som bägge bär samma namn. Möt "orginalet" Lasse Nielsen, mittback i MFF. Det blir snack om norden lilla Paris, Lasses hemby Ålborg. Vi följer med på Lasses fotbollsresa, via ungdomstiden i Ålborg, Nijmegen i Holland, Gent I Belgien och sedan i fjol Malmö FF. Lasse berättar varför det är jobbigare att vara mittback än innermittfältare (med en liten pik till Oscar Lewicki :) ). Följ med i avsnitt 118 av Blått Snack.... på danska. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
1