Info

Blått Snack

Blått Snack från SkåneSport.se
RSS Feed
2023
February


2021
December
November
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: January, 2018
Jan 30, 2018
Han är killen från Hisingen som trots sina unga år redan har hunnit beta av ett par klubbar ute i Europa och Ryssland. En hårt arbetande anfallare som trots skada i slutet av gångna guldsäsongen visade att han kommer bli en viktig kugge i Malmö FF:s lagbygge inför 2018. I veckans Blått Snack möter Du Carlos Strandberg Det blir snack om uppväxten på Hisingen och om  att spela fotboll i Moskva och Sibirien. Carlos avslöjar att han förutom att spela anfallare skulle kunna hoppa in på annan position i laget om så skulle behövas.... . Det blir också snack om att bli pappa i unga år och mycket mycket mer. I veckans avsnitt möter Strandberg Strandberg och Törner. Ciceroner vid sidlinjen är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånepsorts Ole Törner!
Jan 23, 2018

Han är Gästriklänningen som lämnade Sundsvall och Västernorrland för sydliga breddgrader och som redan framträtt vid ett av årets första träningar iklädd shorts i den skånska januari kylan. I veckans avsnitt möter du ett av årets nyförvärv i Malmö FF - Eric Larsson. Eric berättar om intrycken av Skåne och föreningen så här långt. Det blir snack om bockbränning och vi får en guidad tur i såväl Gävle som Sundsvall. Eric bekräftar även ryktet att han är pedant och noggrann vad gäller träning, kost och matcher. Det blir också snack om Erics "civila" karriär utanför fotbollen och om ahns musikaliska intresse. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack med Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Jan 16, 2018
Han var med på Championsresan 2014 och tog därefter vägen via Verona till serie A klubben Bologna. Hans räddning på mållinjen mot Salzburg i kvalet till gruppspelet är redan fotbollshistoria i Malmö FF. Möt Filip Helander i Blått Snack. Filip tar oss på en resa i Emilia Romagna i Italiens skafferi och berättar hur trött man kan bli på pasta sju dagar i veckan. Vi får också reda på hur mentalt jobbigt det är att komma till ett land där man inte förstår språket. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack med Filip Helander. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Jan 9, 2018
Nytt år och ny säsong för de himmelsblå. En mycket viktig del av organisationen kring laget är fysioteamet som ser tilla tt skadade spelare snabbt kan ta sig tillbaka till spel. I veckans avsnitt möter du Jesper Robertsson och Alex Nilsson. Det blir snack om skador och hur man förebygger dem i Malmö FF. Det är inte bara på planen som MFF mesta mästarna utan även vad gäller skador gångna säsongen där föreningen sticker ut jämfört med resten av allsvenskan. Alex Nilsson som tillsammans med Alexander Jeremejeff är lite av föreningens bokmalar kommer med boktips. Vi får även reda på hur man med teknikens hjälp kan få förvarning om annalkande skador. Detta och mycket mer i årets andra Blått Snack. Som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg som är circeroner i den himmelsblå världen.
Jan 3, 2018
Han började spela fotboll i Malmö FF som fyraåring.Som 16-åring värvades han 2010 av skotska Celtic i Scottish Premier League. Sedan dess har han hunnit avverka både finska och litauiska ligan. I 101:a avsnittet av Blått Snack möter du Bahrudin Atajic. Trots att han spenderat senaste sju åren i olika utländska klubbar är de ett stort himmelsblått hjärta som klappar hos Bahrudin Atajic. I veckans avsnitt berättar Bahrudin om hur det är att lämna hem och kompisar som 16 åring för drömmen om att bli proffs. Vi provar på skotsk mat och slang och får en hyllning till  Skotlands nationalrätt Haggis. Vi pratar om skolgången på Malmö Idrottsgrundskola och om drömmen att vända hem tills taden där det hela började. Ciceroner vid sidlinjen är Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
1