Info

Blått Snack

Blått Snack från SkåneSport.se
RSS Feed
2023
February


2021
December
November
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: April, 2016
Apr 26, 2016

Han slog igenom i MFF i mitten på 90-talet och  en ung Zlatan Ibrahimovic hade honom som förebild. I avsnitt tio av Blått snack möter du MFF legenden Yksel Osmanovski. 
Vi får följa Yksel från Malmö BI, via IFK Malmö till MFF och vidare ut i Europa tillsammans med Daniel Andersson i Bari. Han är Rosengårdskillen som visade att det går att lyckas och som alltid satte skolan i första rummet. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Apr 19, 2016

Möt Barakillen med ett stort himmelsblått hjärta som var med och startade Nätverket och som har en stor passion för hårdrock. I avsnitt nio möter du Jörgen Dahlström.
Jörgen tar med oss på sin himmelsblå resa inom MFF från tiden som försäljningschef till tiden som ungdomstränare och som faktiskt blev erbjuden av Rolf Zetterlund att hålla i en träning. Hör historier om Bengt Madsen, Hasse Borg och många fler när Baras stolthet gästar MFF podden Blått snack. Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Apr 16, 2016

Han är Barakillen med ett stort himmelsblått hjärta som var med och startade Nätverket och som har en stor passion för hårdrock. I avsnitt nio möter du Jörgen Dahlström.
Avsnitt nio tillgängligt för nedladdning från onsdag 20 april. Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Apr 12, 2016

Han gjorde 340 matcher i den himmelsblå dräkten och han var med och tog SM guld 2004. Möt MFF ikonen Hasse Mattisson i åttonde avsnittet av Blått snack!
Du får reda på varför Hasse är flygrädd och så levererar Hasse Brasse några episka oneliners från MFF tränaren Frans Thijssen. Såklart blir det även lite snack om "Blådårar". Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Apr 9, 2016

Han kom som 23 åring till MFF från Husie. Han gjorde 340 matcher i himmelsblått och var med och bärgade hem det efterlängtade SM guldet 2004. 
I avsnitt åtta möter du MFF ikonen Hasse Mattisson som berättar om tiden med Prahl och Thijssen som tränare. Vi får även lite bakom kulisserna snack kring Blådårar filmerna dessutom får vi reda på varför Hasse är flygrädd.
Detta och mycket mer i avsnitt åtta av Blått snack som är tillgängligt för nedladdning onsdag 13 april! Ciceroner i den himmelsblå världen som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Apr 5, 2016

Han är smålänningen och kapitalistlakejen som efterträdde socialisten som ordförande för MFF - en post som han innehade mellan 1976 och 1998. Möt Hans Cavalli-Björkman.
Snart 88 år gammal berättar Hans Cavalli-Björkman om hur han blev himmelsblå på 40-talet och vi får bl.a reda på vilket beslut som hans efterträdare fattade som han anser som det dummaste i föreningens historia. Ciceroner i den himmelsblå världen som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Apr 2, 2016

Han är smålänningen och kapitalistlakejen som efterträdde socialisten som ordförande för MFF - en post som han innehade mellan 1976 och 1998. 
I avsnitt sju möter du Hans Cavalli-Björkman som 87 år gammal berättar sin himmelsblå resa och vi får också reda på vilket beslut som hans efterträdare fattade som han anser som det dummaste.... Blått snack avsnitt sju tillgängligt för nedladdning onsdag 6 april.

1