Info

Blått Snack

Blått Snack från SkåneSport.se
RSS Feed
2023
February


2021
December
November
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2018
Feb 27, 2018
Lundakillen med eget balkonprogram och med ett stort hjärta för Malmö FF. I veckans Blått Snack möter du en av A-lagets största vinnarskallar, Behrang Safari. Det blir snack om varför vinna är det enda som räknas och varför en förlorad match smärtar mer än något annat. Behrang tar oss på en tur i sin hemstad och ger oss några schyssta restaurangtips.Vi får reda på vem som gav Behrang smeknamnet Berra och varför han helst inte vill bli kallad det. Det blir snack o varför de är svårt för utländska spelare att lyckas i Belgien och om varför Basel ligger honom varmt om hjärtat fortfarande. Detta och mycket mycker mer i veckans Blått Snack. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner. Välkommen till avsnitt 109!
Feb 20, 2018
För att stärka ungdomsverksamheten har MFF sedan årsskiftet  inrättat en ny tjänst - sportchef ungdom. En f.d. sportchef i föreningen sitter på posten. I veckans avsnitt möter du Per Ågren. Det blir snack om vad den nya sportchefen har för ansvarsområde och om vikten av att inte ta kvicka genvägar när man utbilda unga spelare. Ibland får resultat bli lidande för att på längre sikt få klokare spelare. Per berättar även om visioner för akademierna, idag tretton till antalet, och om funderingar att på sikt etablera sig utanför rikets gränser. Detta och mycket mer i avsnitt 108 av Blått Snack. Hasse Strandberg, Retro FM och Ole Törner, Skånesport är som vanligt ciceroner i den himmelsblå världen.
Feb 13, 2018
De är med på nästan samtliga av MFF:s matcher och funkar som länken mellan polisen och supportrarna. I veckans avsnitt av Blått Snack möter du fotbollsälskande supporterpolsierna Gorgin Shoai och Imran Elahi. Imran och Gorgin berättar om vad en supporterpolis gör både inför säsongen och under säsongen. Imran och Gorgin rankar högrisk- mellanrisk- och lågriskmatcher i allsvenskan och hur de skiljer sig åt. Vi får följa med ut i Europa och får en inblick hur man jobbar inför t.ex. en Champions League match. Det blir snack om rädsla när man står själv som polis med bortasupportrar som stormar fram och självklart dyker både bangers, tifon och bengaler upp i avsnittet. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack. Som vanligt Ole Törner från Skånesport och Hasse Strandberg från Retro FM som ciceroner vid den himmelsblå sidlinjen.
Feb 6, 2018
Han är GAIS:aren, med rötterna i Biskopsgården och Hisingen, som blev himmelsblå. Det hann det bli 204 matcher i himmelsblått, 65 mål och ett SM guld. Möt killen som var med och sänkte Inter i Europacupen 1989. Möt en "go gubbe" - Håkan Lindman. GAIS, Karlstad BK, Anderlecht och MFF är klubbar som fått äran att ha glädjespridaren Håkan Lindman som spelare. Håkan berättar om målet som sänkte Inter '89 och om att spela med storheter som Lasse Larsson, Jonas Thern, Masse Magnusson, Ingemar Erlandsson och Martin Dahlin. Det blir också berättelsen om när Håkan gjorde sitt första och enda simhopp från 10:an på Vallhallabadet. Håkan berättar  också om när ahn med GAIS var med om att stoppa IFK Malmös planer på att ta sig upp i allsvenskan. Detta och mycket mer i den himmelsblå historieboken Blått Snack. Ciceroner vid sidlinjen som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
1