Info

Blått Snack

Blått Snack från SkåneSport.se
RSS Feed
2023
February


2021
December
November
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: October, 2017
Oct 31, 2017
Han tog sitt första himmelsblå foto 1954,  blott 14 år gammal. Sedans dess har han följt himmelsblått med sin kamera och gör det fortfarande. I avsnitt 92 av Blått Snack möter du Pierre Mens. Vi får följa med Pierre Mens, 77 år gammal, på hans fotografiska resa som innefattar Zlatan, Eric Persson, Bosse Larsson, Bob Houghton och många många fler. Det blir också snack om de böcker och skrifter Pierre skrivit (bl.a "Fotbollens höga visa" tillsammans med Björn Ranelid) Pierre hissar och dissar också ordförande i MFF genom åren...  Välkommen på en himmelsblå resa genom nästan 70 år. Ciceroner vid sidlinjen även denna vecka Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Oct 24, 2017
Föreningens 20:e guld är precis bärgat och de två stjärnorna pryder numera bröstet på matchtröjan. Malmö FF:s VD, Niclas Carlnén summerar gångna säsongen, tittar framåt bortom årsskiftet i de 91:a avsnittet av Blått Snack. Det blir snack om vad guldet betyder ekonomiskt om hungern att vinna fler guld och vikten att aldrig slå sig till ro och bli bekväm. Framgångsnyckeln att ingen i organisationen är större än föreningen diskuteras. Det blir funderingar kring utbyggnad av stadion och ett eventuellt namnbyte, hybridgräs och nya stolar på sittplats. Oundvikligen blir det också resonemang om MFF spelaren som är avstängd för spel med föreningen så långe som polisutredning pågår - hur hanterar man fallet? Kommer han kunna spela kvar om han döms i en ev. rättegång? Om han frikänns, vad händer då? Detta ch mycket mycket mer  blir det snack om i veckans Blått Snack med Niclas Carlnén. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Oct 17, 2017
Klippan i Malmö FF:s försvar som efter ett års rehab är tillbaka för att göra skillnaden sista matcherna av allsvenska säsongen 2017. Möt killen som via MFF, Trelleborg, Hertha Berlin och Twente hittade tillbaka till den himmelsblå familjen - Rasmus Bengtsson. Det blir snack om den långa vägen tillbaka efter ha varit skadad och funderingar om den framtida karriären. Rasmus hyllar Trelleborg som han var med att ta upp i allsvenskan förra gången det begav sig. Vi får tips på vad man skall kolla in om man besöker Berlin och holländska Twente. Rasmus avslöjar vem som har sämst humör på golfbanan i MFF och du får också reda på Rasmus oanade talanger....  Detta och mycket mer avsnitt 90 av Sveriges största himmelsblå podd - Blått Snack. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
Oct 11, 2017
Han är Malmöpågen som blev söderkis i unga år och först efter avslutad karriär anslöt han till de himmelsblå styrkorna när han började träna målvakterna i Malmö FF. En av de stora målvaktsprofilerna under 70-talet - i veckas avsnitt möter Du Ronnie Hellström. Från Falsterbogatans bakgårdar till Hammarby,  tysklandsproffs i Kaiserslautern och landslaget. Ronnie funderar över sin gamla klubb i Tyskland som kämpar för sin överlevnad. Det blir snack om maålvakter på 70-talet vs nutid och vi provar på lite tyska viner från Rheinland Pfalz (Ronnie importerar viner till Sverige). Välkommen till avsnitt 89 av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
Oct 4, 2017
Fostrad i HIF, spelat boll i IFK Göteborg, Sheffield Wednesday, Coventry City och GAIS. Tränare för GAIS, FC Köpenhamn, Coventry City, U17 och MFF.  Rätt hyfsat CV för killen som var med och bärgade hem guldet till Malmö 2010. Möt  förbundskapten för U21 och ännu en av Malmö FF:s guldtränare  i Blått Snack: Roland "Rolle" Nilsson.Rolle berättar sina minnen från guldåret 2010 och om vad som gjorde honom och "Pep" Clotet Ruiz som ett bra radarpar och ledare för de himmelsblå styrkorna. Vi pratar om omskolade anfallare och mittfältare som fyllde på backlinjen. Det blir snack om jobbet som förbundskapten kontra som klubbtränare. Detta och mycket mycket  mer i avsnitt 88 av Blått snack med Roland Nilsson. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.  
1